Thursday, December 16, 2021

Pınar

Protein Süt 500 ml. = 9,75 --- 14,00

9 comments:

  1. 60 tl altı sipariş verilebilir bi şey kalmamış.

    ReplyDelete
  2. yemeksepetini sil artık. hesabını kendin kapatamıyosun bu arada. mail atıyosun onlar donduruyo.

    ReplyDelete
  3. asgari ücret zammına hayvan gibi darlandım bu arada. maaşlı orta sınıf çalışanlara asla öyle bir zam gelmeyecek. iyice yaklaşıcaz asgari ücretliye. boşuna okuduk senelerce.

    orta sınıf yok oldu zaten. artık sadece asgari ücretliler ve işverenler var.

    ReplyDelete
  4. zaten yüzde 50ydi asgari ücretle çalışan.. kayıtlı olan bi de.. totalde asgari ücret ve altında çalışan insan sayısı %80e falan dayanıcak.

    ReplyDelete
  5. vergiyi de kaldırmışlar asgari ücretten. o bütçe açığını kapamak için de yılbaşında ötv'ye yüklenirler. o da bize saplanır. yüzde 20-30 artar içki falan en az.

    ReplyDelete
  6. suvladan şarap stoklıcam bir ara kanyona çıkabilirsem.

    ReplyDelete


  7. Prof. Dr. Veysel Ulusoy ise Türkiye'de enflasyon gerçeğinin yüzde 58 olduğunu ve bu bağlamda memurlar ve emekliler dahil tüm çalışanların ücretlerine en az yüzde 58 zam verilmesi gerektiğini söylüyor.

    Hatta Türkiye'nin yüzde 10'luk büyüme verisi de dikkate alındığında, tüm çalışanların "hiç çekinmeden" yüzde 63'lük zam talep edebileceğini savunuyor:

    "Çift haneli büyüme gerçekleştirerek yüzde 10 büyüdük diye övünürken enflasyon oranının yanı sıra bu büyüme oranının da çalışan ücretlerine yansıması gerekir."

    "Enflasyonun üzerine, bu büyüme oranının en az yarısını katmamız gerektiğini düşünürsek Türkiye'de memurlara en az yüzde 63 zam yapılması gerekiyor."

    ReplyDelete