Monday, July 26, 2021

Mevsim

Kaymaklı Yoğurt 1 kg. = 7 (2020 sonu) --- 8 (Yılbaşı) --- 10 (Güncel)

Çiğ Süt 1 kg. = 5 (2020 sonu) --- 6 (Yılbaşı) --- 7 (Güncel)

2 comments:

  1. Değerli Üyemiz,

    Umuyoruz ki S Sport Plus’ta size sunmuş olduğumuz deneyimden hoşnutsunuzdur.

    S Sport Plus’ın yayın hayatına başladığı 2018 yılından bu yana Türkiye’de spor severlerin spor izleme alışkanlığına değer katmak, dünya sporunun önde gelen yıldızlarının ilham verici öykülerini sizlere her anıyla yaşatmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. S Sport Plus’ı hem yeni içerik ve kanallarla, hem de yeni uygulamalar ve özelliklerle geliştirmeye devam ediyoruz.

    Bu dönemde yapacağımız fiyat güncellemesiyle, devam etmekte olan S Sport Plus Aylık Paketiniz, Eylül 2021 ve sonrasında aylık 21,99 TL’lik (KDV dahil) yeni fiyatlandırma üzerinden yenilenecektir.

    Bu güncellemeyle dünyanın en önemli sporcularının sıradışı başarılarını her anıyla sizlere aktarmaya devam edebilecek ve size sunduğumuz hizmeti geliştirmeyi sürdüreceğiz.

    Sorularınız için ssportplus.com adresi üzerinden canlı destek ekibimizle irtibata geçebilir, hesabım menüsü üzerinden üyeliğinizi yönetebilirsiniz.

    S Sport Plus’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, spora olan tutkumuzu daha uzun yıllar birlikte yaşayabilmeyi dileriz.

    ReplyDelete